Close

Astu sisään uuden työn maailmaan Lohimaan Yritystalolla

Lohimaan Yritystalo palvelee etä-, lähi- ja joustotyön tekijöitä. Tule työskentelemään uudenlaisessa työympäristössä ja löydä oma mielipaikkasi sielunmaisemissa. Tilasta löydät perinteisten työpisteiden lisäksi pehmeämpiä sohvia ja rentoja nojatuoleja. Nopean tietotyön takaamiseksi tilassa on 100 M langaton verkkoyhteys. Ikkunasta avautuvat upeat koskimaisemat saavat luovuuden lentämään.

Voit vain piipahtaa työskentelemässä tai hyödyntämässä toimistoinfraa Yritystalolla. Tai voit työskennellä säännöllisemmin veloituksetta kolmen kuukauden ajan Uudistuvat elinvoimataajamat-hankkeen puitteissa. Tila on käytettävissä vapaasti, mutta huomioithan mahdolliset kokouskävijät antamalla heille kokous- ja seminaarirauhan. Niin ja toki voit järjestää itse kokouksen tai muun isomman tapahtuman Yritystalolla.

Hyödynnä Tervon lähityöpaikkaa ja lisää vapaa-aikaa kalastukseen, golfiin tai vaikka luonnossa rentoutumiseen!

Tervon yritystalo
Kiinnostaako työskentely Yritystalolla?

Avainkoodin saat soittamalla Tervon kunnan kiinteistöpäivystyksen numeroon p. 017 499 353.

Tule ja kokeile! 

Lisätietoja 

Projektipäällikkö Eerika Korhonen-Pellikka, Uudistuvat elinvoimataajamat-hanke, p. 040 6319 747
Projektipäällikkö Antti Tulila, Ekokoti Rannalla-hanke, p. 040 0673 565

Ekologinen joustotyö kehittelyssä UUDET-hankkeessa

Tervo on ns. pendelöintikunta eli liki puolet työssäkäyvistä käy töissä toisella paikkakunnalla. Moniko heistä voisi tehdä välillä etätöitä? Tai lähitöitä, kuten nykyään sanotaan. Tervon tavoitteena on mahdollistaa entistä joustavampi työnteko ja asuminen Tervossa. UUDET-hankkeen aikana on mahdollista kokeilla paikasta ja ajasta riippumattoman työn tekemistä Lohimaan Yritystalolla veloituksetta kolmen kuukauden ajan. Yritystalolle luodaan työtiloja ja työyhteisö vastapainoksi kotona tehtävälle etätyölle. Lähityötila on pendelöivien, kotikonttorilaisten ja yrittäjien hyödynnettävissä. Tavoitteena on myös tuoda Yritystaloa työ- ja kokoustilana paremmin esille mm. kesäasukkaille, matkailijoille ja uuden KotiRannalla asuinalueen tuleville asukkaille. 

Seuraa webinaareja

Ekologisen joustotyön kehittämisessä hyödynnetään webinaareja, joihin sinäkin voit osallistua seuraamalla livelähetystä tai tulemalla mukaan paikan päälle. Seuraa ilmoittelua Tervon kunnan verkkosivulla ja Facebookissa Tervon kunnan ja Kotirannalla -sivuilla.


Webinaarit

30.10.2018 klo 14-15. ”Digitaalinen työhuone joustotyössä ja monitilaympäristöratkaisuissa”

9.8.2018 klo 10-11. ”Mitä edellytyksiä joustotyön tekeminen vaatii? Kohtaako työntekijän ja työnantajan näkemykset joustotyöstä?”

13.6.2018 klo 10-11. ”Millainen on sinun unelmien työympäristö?”  

 

Uudistuvat elinvoimataajamat -hankkeessa (UUDET) Tervon kunta etsii ratkaisuja maaseudun elinvoiman ylläpitämiseen ja taajamien uudistumiseen yhdessä muiden hankekuntien Keiteleen, Heinäveden, Mäntyharjun, Liperin ja Valtimon kanssa 1.11.2017-31.12.2019.


Lisätietoja 

Projektipäällikkö Eerika Korhonen-Pellikka, Uudistuvat elinvoimataajamat-hanke, p. 040 6319 747
Projektipäällikkö Antti Tulila, Ekokoti Rannalla-hanke, p. 040 0673 565

maaseutulogot
Rekisteri- ja tietosuojaseloste