Close

Hae pilottiryhmään


Haluaisitko sinä asua modernisti ja mukavasti järven rannalla? Rakastatko luontoa ja laadukasta asumista, modernisti omassa rauhassa? Hae mukaan pilottiryhmään, ja unelmasi voivat toteutua!

Etsimme noin 25 perhettä mukaan Koti rannalla -alueen suunnitteluun. Mukaan valituilla perheillä on mahdollisuus vaikuttaa uuden asuinalueen energiaratkaisuihin, kierrätykseen, sähköisen liikenteen suunnitteluun, kimppakyyteihin, viljelypalstojen perustamiseen, maisemointiin sekä puisto- ja ranta-alueiden suunnitteluun. 

Suunnitteluvaiheen aikana järjestämme pilottiryhmän jäsenille tutustumismatkoja suomalaisiin ekorakentamisen kohteisiin. Lisäksi tarjoamme ryhmäläisille useita mahdollisuuksia tutustua alueen moninaisiin harrastus- ja outdoor-mahdollisuuksiin eri vuodenaikoina. Metsien ja vesien kirjailema Tervo tarjoaa upeat puitteet muun muassa kalastukseen, metsästykseen sekä monipuoliseen retkeilyyn ja luonnosta nauttimiseen. Kunnan erikoisuuksia ovat lisäksi golf-kenttä, sisäkartinghalli ja winter driving experience –radat. Lähialueella sijaitsee myös ratsastuskoulu maneeseineen sekä islanninhevostalli.

Kerro 3 tärkeintä syytä, miksi haluaisit tulla mukaan pilottiryhmään:

EU-lippu-logopohjoissavonliitto